Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny här, hoppas på att skriva många verk.


Diktande

I skrivandets stund
sluter jag ögonen en blund

för att på några få rader
förmedla känslan

och

friheten i att skriva
denna lilla dikt




Fri vers av Scorpan
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-02 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scorpan

Senast publicerade
Skär himmel
Vänner
Diktande
* Se alla