Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Solströdda dagar

 

solströdda dagar

låg framför mig

 

glittrande

glimmande

små lägereldar

evigt brinnande

 

solströdda dagar

bara till låns

 

lika förgängliga

som havets smekningar

på stranden

om du minns

som vågens tunga

på min fötter

igen

och

igen

 

solströdda dagar

glittrande juveler

jag trädde dem på strå

en


efter

en

efter

en


sparade

i hemliga gömmor

av solsmekta dagar

 

glimrande minnen

 

lyser fint i det svarta

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-29 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl