Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skum sommar kväll rap

skum sommar kväll för mycke rökta braja
ögonen är skraja
en sommar kväll
e jag snäll
naten var norsk
och jag satte på en torsk
jag viskade ömt i brosans öra
sådant som han ville sj höra
men tyst för att inte störa
sho len många av oss e fast på galler
fångad som diman i mörkret tussenstjärnor fallller
och värmen kokas hellt vill ba ta en kullspruta gäver sjuta alla som förstör
saker o ting som börör barn i min kvarte
för många har blivit som piff o puff
jag drav på mig luvan så tuff man blir jag svär och hemnas mitt i natten
gång på gång stånga en batonga långa sår och vägar en pistol lär skär långakakor hellt bäng
som jag sa en problembarn med bralornahäng
för molykuler spill lång fårmyler fonshoner
pressen texten på polisioner
spill långa garderobier
där ine finns min värld
spånga glassier de tär
på isen med hemligt svärd
stånga ånga tänd bånga
tror ni jag endrar lektioner
leger en cigg på käften efter helften
levnadskonstner tillfonga min steg ord -
min steg ord blev kärlek till musiken
uppfånga brudarna blir kåtta grabbarna blir snea
vatten ångan vi måste ge respekten
de här e för oss om inte betyder ett shit
karakter karijer blir blattens hjärtas kärr
ånga alla brudar med sexiga kläderna
bånga vill inte gussen bazz i götten spelar ingen roll ge mig kyssen och pussen




Fri vers av Cosrapp
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-11-23 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cosrapp
Cosrapp