Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter och rap THEST RAIGHT BITCH

snälla kan vi ta en minut och lusnna på min trut
som försöker för varge hiphopskalle att få ett slut
och börja om från början sammla in ny krut
jag önskar att allt krig som börjas ska döljas
pappa snälla vi ber dej få ett slut
I min öga ser jag flickan
flickan som leker före en som gungar på gungan
det finns en gammal regel,att, om en man vid spegeln står
och ser i ögats spegel ser han soldaten sig själv,
Men om en man som jag har värme kvar att hålla av en kvinna,
skall denna kvinnas bild stå klar på ögats regnbågshinna.
Och ensam står med en kula under min sula
men strax så är hon där igen.

Never Give Up If You Still Wanna Try.
Never Dry Your Tears If You Still Wanna Cry.
Never Settle The Answer If You Still Wanna Know.
Never Say You Don´t Love Him If You Cant Let Him Go...
And I Can´t Let You Go... I Love You So...

jag vet att det är svårt
när livet inte leker
förvandlas till deprimerade poeter
sekel för sekel, tar vi det som det kommer
när tiden står still jag kan känna ånger
att jag inte reagerar, tar tag i ord och frågor
borde demonstrera mot våld, hat och plågor
för människor kommer och går i vågor
men ute i världen det ännu brinner lågor
lågor som aldrig kommer släckas
för med denna låt jag stjälar vill väcka
jag vet inte om jag tillhör den deprimerade poeten
eller om jag tillhör den ljusa enheten
det enda jag vet är att jag älskar hiphopen
och när jag tar fram svärdet ska rasismen få floppen

Om jag dör kom ihåg mig som en bäckbybrorkrigare,
Du vet vad jag vill guzzen Snälla lova att gå vidare.
Jag vill vara hos dig och smeka din kind,
Om jag så ska springa dit du är i en motvind.
Du är en ängel från himlen djupt i mina ögon,
När du sa att du var singel tänkte jag \"shit fan, Ljög hon\".
Och du är vacker och fin på alla möjliga sätt,
Ett liv att dela med dig känns så rätt.
står vid fönstret och kollar mått de svartamörkablåa himelen
och tårarna rinner,
Känner hur livet sakta försvinner.
Jag vill vara med dig och hålla dig nära,
Jag trodde verkligen att vi två var kära.
Du finns i allt, Tankar och blod,
Men de ska vara du och jag på denna jord.
Ett sista farväl med snaran runt halsen,
Jag sparkar bort stolen,
Jag har dansat sista dansen.




Fri vers av Cosrapp
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-11-23 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cosrapp
Cosrapp