Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi släpper oss lössa rap

vi släpper oss lössa
våra hemligheter är klössa
med bössa i handen ett skott i luften för hiphopsloten
tar på mig en svart mössa g-staylish
akta sakta baka inana vi leker lacka
äter err som chokolad o vanilj på en macka
så lått oss nu börja snacka
litte om oss sjelva litte om dom som alltid bär nice stil
litte om beats och texter fastspik på min rappfil
så lått oss göra en diL
den ska gå ut på de här jag svär
Gussarna gör svängarna med göttarna
så soft så soffttinejshon
tro inte jag ger bor micen len rappnejshon
så jag bara passar den mellan oss
så vi kan ta några kraftiga bloss
såna brosor som vi
är inte såna som ni
vi e dock såna som holler löften i o komer in i kluben v.i.P
så se de du det är dax att göra en haaa tweii




Fri vers av Cosrapp
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-11-23 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cosrapp
Cosrapp