Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Korset, en Guds frälsning för var och en som tror"


Golgatakorsets kärnkraftverk!

Vi kristna

kan diskutera

ledningsdragningarna -

teologier - så att vi glömmer

Golgatakorsets kärnkraftverk: Jesu

totala och fullkomliga seger över Satans

hela härsmakt; över alla hans andehärar och

uppenbarelseformer. Det är ju från Hans seger där

som ledningarna skall dras, och Guds Ande är den enda

som kan göra det, och hur Han gör - ritningarna - finns i Bibeln


och följer vi inte de ritningarna, finns stor risk att andra krafter kommer

in i vårt ledningsnät: just de krafter som JESUS kom för att skydda oss från.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-03 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld