Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn utan namn

Himlakroppar är i ständig rörelse

De svävar i vacker balans i tomhetens famn

som är bortom alla namn

Tänk att detta onämnbara är ditt innersta hjärta

det sanna djupets underbara

kärleksklara gränslöshet




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-03 13:14



Bookmark and Share


  poetlinan
Självklart menar jag om man känner SIG, inte dig...ops
2010-09-03

  poetlinan
Oj så vackert ! Bokmärker detta så att man kan läsa det igen om man känner dig trist och grå någon dag! Applåd till dig!
2010-09-03

    ej medlem längre
Mycket fint...
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP