Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är fri



Du är fri

så mycket friare än mig.


Månader går förbi

men det förändrar ingenting.


Tänker på dig varje dag

och hur du var mot mig.


Hur du fick mig att känna

mig hel med mig själv.


Ibland ser jag någon som liknar dig

och jag skälver i själen.


Skulle aldrig klarat av att du lämnade mig

så jag fick låta dig gå.


Du var alltid fri

så mycket friare än mig.













Fri vers av Katinka VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-03 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mästarinna har talat..eller skrivit
2010-11-06

  ULJO
Oerhört starkt och utlämnande. Fantastiskt.
2010-09-30

    Mejja
Så vacker så jag blir alldeles ordlös!
2010-09-22

    J. Herward
Katinka, nu kommer jag att vara mycket personlig. men den här texten beskriver och jag kommer att tänka på en mycket speciell eldsjäl jag känner, älskar och väntar på. :)

du är fri, och Katinka dina ord är utnaq gränser, utan ramar !
2010-09-22

  Nina Nightwish
Åååh, så smärtsamt vacker, den känns!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP