Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNAN ARKTIS SMÄLTER

älska innan arktis smälter

festa innan bomben smäller

ät och drick

i morgon ska du dö

tre steg till en rockefeller

det är bara flykt som gäller

och att få stå först i varje kö

 

inför valet kör partier

pajaskonster, clownerier

guld och gröna skogar mot din röst

det finns alltid terapier

om du grips av grubblerier

har du pengar kan du köpa tröst

 

 

skynda synda på mallorca

struparna får aldrig torka

eftertanken aldrig hinna fram

snorta i dig alla linor

snart briserar alla minor

psykologisera bort all skam

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/9 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-03 20:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och tänkvärda rader
2010-09-04

  Måna N. Berger
Bra om flykt- och förnekelsebeteende!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP