Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(för)(s)(vunnen)

Hur kommer det sig att VI är här, är det en fråga om balans? Skyldiga till främmande tider, vart kommer Ni ifrån? Utan hem, VI beger oss hem...

Driftar i tiden efter evigheten, panik efter riktning; lämnad utan hem, VI kommer hem...

Det är inte konstigt att det är av askan VI skapar en ny dag, kärleken är trots allt den samma; utan hem, det är vårat hem.




Fri vers av Modesty211
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-04 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Modesty211
Modesty211