Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vind

Kärlekens mjuka vind

smeker bort tårar från en kind

Den skingrar mörka moln

 I stillhet blir en himmel kvar

så vackert härligt klar

 Medvetandets ljus

tänder upp ett glädjens hus

lyser upp i mörka kamrar

Hjärtats slag då med kärlek till livet hamrar

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP