Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partyprinsessan


Skrattande och skrålande
Sitter flickan på festen
Kramas och pussas
Med okända vänner

Dansande och leende
Regerar hon dansgolvet
Flörtar med och närmar sig
Okända människor

Ensam och i tystnad
Går flickan hem
Gråtande och hulkande
Somnar hon sen




Fri vers av elva12
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-04 14:46



Bookmark and Share


    Loffe
Det kan inte bara vara lätt att vara ett offer för glamour, kändisskap och höga intag av alkohol. Man får väl hoppas att det stillar med tiden…

// Loffe
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12