Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teflonkillarnas sammansvärjning

För visst kan man sätta sig bredvid sig själv och känna stanken av förtvivlan,
för att sedan bara resa sig och gå
Och aldrig känna jordens dragningskraft eller hur den slår mot ditt bättre vetande

För är det verkligen så att man kan skrapa teflonkillar med en gaffel?




Fri vers av J-H Andersson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J-H Andersson
J-H Andersson