Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min enda dikt med vers och rim


När tar tårar slut



Hur många tårar kan man fälla,
när tar tårar slut?
Hur många liv kan man lämna,
innan man hittar ut?

Hur många tårar kan man fälla,
när tar tårar slut?
Var finns boet dit man vill komma,
platsen där man kan pusta ut?

Hur många tårar kan man fälla,
när tar tårar slut?
När blir man inte längre gäckad,
när blir mörker åter till ljus.

När tar tårar slut…
När tar tårar slut…




Fri vers av J-H Andersson
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 11:01



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
berör
2012-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tårar tar nog aldrig slut, men tänk på att det är mörkast före gryningen.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

J-H Andersson
J-H Andersson