Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenhelig läkning


Jag hade velat vara här
Vara tillsammans med er
Men det gör för ont inuti
Smärtan ni inte ser

En dag kommer jag åter
När jag klarar att vara vi
Idag flyr jag en sista gång
Tills det värsta är förbi

I tanken ett varmt paradis
En skön och luddig dröm
Egentligen är jag ingenstans
Flyter med i en ström

Orken att gå min egen väg
Fylls på med fantasienergi
När jag äntligen bottnar
Vet jag att jag aldrig blir vi




Fri vers av elva12
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 15:59



Bookmark and Share


    SoSk
Fint skrivet för oss som lever på fantasienergi
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12