Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek: En riskbedömning

• Kärlek kan vara irriterande för huden. Undvik kontakt med ögon och andra slemhinnor. Om du har fått kärlek i ögonen, skölj genast med vatten.

• Använd aldrig kärlek i samband med alkohol då detta kan ha oönskade biverkningar. Använd heller inte kärlek vid bilkörning eller precisionskrävande arbete.

• Om du eller någon i din närhet har fått en överdos kärlek, kontakta läkare, sjukhus eller Giftinformationscentralen (tel. 112). Vanliga symtom vid överdos är svåra buksmärtor, gravt nedsatt kognition, och döden. Vid större överdoser kan symtom värre än döden förekomma.




Fri vers av Andreas Chen
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-04 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Chen
Andreas Chen