Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som på repeat




Jag torkar mina tårar

och jag
undrar

förstår du

hur fel
du gjort?

Hur du saboterat

allt

vi byggt upp

(igen)


Förstår du?

Att jag

h
a
t
a
r

dig

För allt du gjort mot mig

Samtidigt som jag är

tacksam

Ingen får mig så trygg

som när du håller
om

snusar

i min nacke

och berättar hur
fantastisk

du tycker att jag är


Så varför,
VARFÖR,
gör du såhär?


jämt


JÄMT

J-Ä-M-T!?


Du är
falsk
äcklig
lögnaktig
svinig
omogen

och fullkomligt
patetisk



Och jag hatar mig själv

för jag vet ju

att vi kommer börja om

igen

vara vänner
och hela
den skiten

Och hur du

gång på
gång

lovar

"Aldrig igen"

Sen sliter du ut mitt
hjärta

ler lite grann

och mosar det
med din hand

för att lämna igen det

trasigt
blodigt
förstört

"Förlåt, låt mig fixa. Lita på mig. Jag är ju din vän, det kommer inte hända igen"






Fri vers av tvåve
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-09-04 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvåve