Han som allena är Gud och som kan och vill förlåta synd.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som allena är Gud och som kan och vill förlåta synd.




HYLLNING TILL JESUS KRISTUS

det kan kännas som om stjärnorna på himlen

finns där bara för min skull

jag kan uppleva Dig som en famn av kärlek

som står vidöppen för mig

jag kan lyfta händerna spontant

och sjunga glada lovsånger för Din skull

bubbeljubla av en tacksamhet

som oavkortad riktar sig till Dig

för visst är det kallt i kväll och väldigt mörkt

men jag ber kvällsbön på balkongen

överväldigad av Dig som är min Skapare

och bär mig genom allt

genom träsk och törne i en farlig vildmark

tonar ändå segersången

och då glömmer jag att sommaren är slut

och att vårt land på nytt blir kallt

när Du korsfästes så korsfästes min synd

och jag är renad genom blodet

av Din nåd och genom tro har jag fått

tillägna mig himmelsk frid och ro

lär mig att besinna detta när den onde

vill få mig att tappa modet

tills jag en gång når den himmel där Du vill

att Dina älskade ska bo

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 07:14



Bookmark and Share


  Redeemer
Underbart!
Gillar denna hyllning mycket!
2010-09-05

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP