Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammansatt av nollegrupp tre, läkarnollningen HT-10.


Toy story - jag är din bäste vän

Vers 1
Vi är nollegrupp tre
Kom alla och häng med
När din kropp känns tung och grå
Finns allti' plasti-kkirurgi att få
När du vill ha solglasögon på
Blir du inge coolare så
(Men) generalers' mode ändå

Vers 2
Jag är din läkarnolla
Jag är din läkarnolla
När du blitt packad i ett random hem
Ligger däckad i nåt okänt slem
(och) Fått en vuxenleksak i kläm
då är jag din bästa vän
ja, jag är din bästa vän

Stick
Du kanske fått- en spexuppgift att lösa,
ska smidigt sätta o-rd i en text
"Induced fit"
(Men) det borde nog gå bra i alla fall
för vi är grupp tre, kvalité

Vers 3 (obs, endast killarna denna vers!)
Jag är din med. student
(Elin,) Jag är din med. student
Visa din mut-s och dra min lem
I din turksad'l vill jag rida hem
Vi nöjer oss int bara med fem
Jag är din med. student
Jag är din med. student

Vers 4 (avslutande vers)
Så låt bara åren gå
och minns då lökfarmen på
geo--grafigränd två
då jag var läkarnolla (cont. and fade)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Blizzara
Läst 678 gånger
Publicerad 2010-09-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blizzara