Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror många känner så här nån gång. När något gått riktigt fel, eller när man förlorat någon som står en nära.


Ensamhet

Ligger i sängen med tårar längs med kinden,
aldrig i mitt liv har jag kännt mig så ensam förut.
Det är just nu jag behöver en sann vän,
som kan hjälpa mig på rätt väg, hjälpa mig hitta ut.

Ingen i världen kan känna som jag,
hur jag än försöker blir det fel.
Inte en enda sekund blir jag glad,
utan dig är jag kall och stel.

Ensam på jorden utan dig,
saknar dig, tänker dig, saknar dig.




Fri vers av SallyMaria
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
får ju tår i ögat!!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

SallyMaria