Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN SEPTEMBERBRIS

i min septemberbris

finns känslan av en annan tid

en annorlunda höst

med flera färger i

det finns funderingar

och farhågor

och kamp och strid

men också vapenvila

i mitt bryderi

 

förvisso ska septemberbrisen

bli oktoberstorm

sen ska november frysa ner oss

om igen

det känns dock fjärran

denna soliga septemberdag

när det ska fattas ett beslut

om framtiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-07 19:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner igen känslan...livets väg förändras..
2010-09-09

  © anakreon VIP
"Felet med de flesta beslut
är att de fattas i en
sinnesstämning som inte
är bestående."
Calle
2010-09-09

  Måna N. Berger
Den här dikten känns som en platå där du rastar, omsvept av septembers gyllene, milda vindar. Där ryms både oro och förhoppning.
2010-09-08

  Amorina
Vackert skrivet!
2010-09-08

  Margithe VIP
vackert. och fint beskrivet
2010-09-08

  Anya VIP
Vacker text.
2010-09-08

  anits VIP
Vackra berörande
vemodiga rader
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP