Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömmer aldrig händelserna i stugun - gegga med begrepp som solidaritet

stora små tilldragelser
nära kyrkvägga, berget begapar sitt
dagsljus, minutfångade skärpan

sjundeklassens nördkille kniper käft och
rätar ut begreppen för hetsnubbarna

det går inga hemtåg
inga kärringsparkar.

fingervantar-
jösses, tangatrosa, arvelott

när det spökar på kattvinden, vet du,
då går småskoleanhanget loss

jösses.

till verkligheten, skift, kallar dom det,
vad i självaste kallar du det när du tolkar bort din arbetsdag
till nåt satans memorial över några stackars jävlar på gränsen.

vad kommer du ur, och vad fan vill väljer du själv, din sötluktande bidragsgeggige fan, va fan vill du åstadkomma, utom din allians med de andra satans systemyuppisarna, din torsk-tv tänder av hela min framsyn.

nämen, se, det kommer tre nya, vittra ryttare över horisonten...

vad var det präriehunden sade; eat your j-a horny bajs själv,

gudabenådade, men in-i satansgettot

(för vad vi får för oss att du gonar dig där)




Fri vers av wayward - taiga
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-09-08 03:29



Bookmark and Share


  PPQ
den här texten kommer jag inte glömma den var jättebra
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga