Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla, varför då då

 

 

 

 

 

det finns fan i mig

inte en grej med dig som gör

 

den bro du berättar om




Fri vers av wayward - taiga
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-06 16:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att göra eller att stilla be om en
brobyggare
som finns där
och lägger broar
emellan
två världar
klyftan finnas ändock
alltid där
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga