Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor i djupet

I våra hjärtan väntar en ocean av stillhet

på att vi skall upptäcka dess spegelblanka vatten

Den som dyker djupt kan finna pärlor av tidlös kärlek

som öppnar upp medvetandets himmel i en gränslös frihet

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-08 19:59



Bookmark and Share


  poetryGirl
vacker
2010-09-09

  poetlinan
Havet är underbart, älskar sådana referenser! Fint! :)
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP