Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Allt i livet är uppbyggt i balans
Plus och minus, arg och ledsen
Varje effekt har sin motverkan
Att återkomma till viloläget

Det jobbiga blir när viloläget
Råkar vara på livets botten
När för varje steg upp man tar
Så rasar världen och man faller




Fri vers av Legna
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-09 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Legna
Legna

Senast publicerade
Berget
Balans
* Se alla