Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Skärseld

 

gråt inte vännen

jag har gråtit dina tårar åt dig

 

fråga inte varför

när du inte kan eller vill förstå

  

sluta aldrig att älska

men älska aldrig som jag, för två

  

lova att fortsätta vara samma underbara fantastiska du

jag ska ta reda på vem jag är nu

 

håll inte fast för hårt

knuten är redan lossad

 

du tog min hand, släpp den nu 

den här elden måste jag gå igenom själv

 

Men du, jag blir glad om du väntar

på andra sidan

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl