Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att känna sig fin i håret - mot din hud

 

 

 

 

 

 

det blir ljusmörka skyggdroppar av arbetsveckor
strumpor som går i tvättkorgen
och enkelsnabba husmanskoster
på frihand,

recept var nåt på hemkunskapen

blåglöd, svartnande muddar och kragar,
och svetspärlor, och så du, salt och smutsig

du är den lojalaste, ömmaste,
dina sprickor och kapitalfel
när du vispar ihop en panna, när vi slåss,
på jankomir är du spikrak och bjuder din granne

på en lökring, enkelt skuren ur en tagesausweis
åren går himla fort,
man omreviderar och lägger saker bakom sig,

darling blir plötsligt ett vackert ord - igen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 414 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-09-10 00:54



Bookmark and Share


  Nina V A
Så multikolorerar du det gråstämda på ditt alldeles eget vis och man bjuds en plats i knät, intill hjärtslagen
Närhet är också stärkelse eller hårprodukt om man så vill, tuperad och ja - fin inunder pärlor och sprickor

att sno ihop är också form av ömhet fullt ut

blåglöd och tvättkorg, full - t(r)yck till


man omreviderar

det finns så mkt vackert i detaljer...

Wayandaway
din text är kärlek
2010-09-11

  rockpuppy
Så oerhört vacker! Bokmärkes, och kommer läsas ofta!
2010-09-10

    Melona
haha

jag måste citera nedanstående skribent:

"jag älskar den här och nu börjar jag gråta"

för jag känner likadant!
2010-09-10

  Carola Zettergren
Mmm.. Vad ömsint fin den här var, trots kapitalfel och allt:) Så blir den ju det, för varken vi, livet eller kärleken är någonsin perfekt! Sparas för det, för den sanna innerligheten i den!Tack!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga