Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel visdom

Om något hänt som dig djupt stör

så att tanken på detta dig illa berör

gör då allt som kan göras

och låt dig därefter ej störas




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-10 08:18



Bookmark and Share


  walborg
Klokt.
2010-09-10

  Blåbäret
Ja, det är enkel visdom, men bra sådan.
Att följa tanken hela vägen ut, komma till beslut och göra det som måste göras för att få sin frid igen. Medvetenhet.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP