Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATURLIGA SARA

läder är makt

solglasögon skräck

men lycklig är den gosse

som får dela hösten med dig

skönheten är

hjortronmyrar och fjäll

men jag får vara nöjd med

att sitta still och se dig

 

 

nybyggarland

naturlig, oförställd

du öppnar famnen bara

för den kille som är ärlig

sara, du är

när norrland är som bäst

så omedveten om

att du har blivit så besvärlig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-10 22:01



Bookmark and Share


  aol
äkta vacker berörande skrift
2010-09-11

  Måna N. Berger
Äkta naturskön..
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP