Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar efter känna dig i vintern


min kind mot
den brännande
hettan från vintervinden
smekningen från fallande kristaller
får mig att blinka
långt att pullsa idag
din kärlek ger mig kraft
att den kommer i form av
en enkel talrik gröt
förtar intet
den pulserar
igenom hela min kropp
och om jag har kraft
kvar
när jag är hemma igen
ska
du
få känna




Fri vers av Aarctica
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-11-23 20:15



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Den gröten - värd att vänta på!!! Vilken kärleksdikt! Vinterbeskrivningen där du vänder kylan till det varma - ett bra grepp.
"och om jag har kraft
kvar
när jag är hemma igen
ska
du
få känna" här är dina enkla ord som glödande kol!!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Aarctica