Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Las, sa kommer du forsta.


Diskbankspoesi

Din kaffeopp stod orord pa hyllan och morgon solen forgyllde dina slitningar pa koks bordets rimmning

Jag sprang efter dig
genom trapphuset och ut pa regning November London gata

Mina fotspar skapade ringar i asfalts polen
och det sissta jag sag var din avfard utan samtal och adjo

Jag lamnade ytterdorren oppen
onskar nagon stjal alla vara framtider

Slog sonder din javla kaffe kopp pa diskbanken
och alla skarvor skapade poesi i snirklande diskvatten och mat-rester

Jag flyttade ut en vecka senare
lamnad min besvikelse till de nygift ovetande

Jag onskar du star en kvallutanfor
och viskar

gylliga
gylliga
jag

jag
alskar
maria
the
star.






Fri vers av Maria London
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 06:52



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Stark skildring av kanslan att bli tvart overgiven.
Overtygande visas ocksa i texten nodvandigheten att texta webbanpassat. Alltsa kasta oonskade ringar och lustiga prickar at helvitte.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria London