Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDIAL MASSPSYKOS

medial masspsykos

det är så massorna nås

ingen talar

om hjärntvätt då

alla de som "förstår sig på"

tiger stilla och samtycker

och fördumningen framrycker

retoriken är intrikat

kräver huvud på silverfat

har man huvudet kvar på skaft

mister lögnerna snabbt sin kraft

propagandan är tyst och tom

skriver under sin egen dom

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/9 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 18:14



Bookmark and Share


  mare VIP
En STOR sanning..
2010-09-11

  Måna N. Berger
Rätt ofta driver media folket som en boskapshjord, in i fållorna.
2010-09-11

  anits VIP
Ja, visst kan det vara så
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP