"...nameless here for ever more"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"...nameless here for ever more"




F D DISTRIKTSOMBUDSMANNEN

en doft av sjuttiotalsbokcafé

och böckerna jag studerade

det var en intressant exposé

det där som vi diskuterade

en veteran och en partisan

en man som nu ställt sig utanför

beundran jag kände är trots allt

berättigad oavsett kulör

de människor som står fasta är

rätt lätträknade i denna tid

men går du emot ett kollektiv

så är du en äkta individ

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 18:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat..
2010-09-11

  Måna N. Berger
Värd all respekt!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP