Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARXMEDIA

svamlet måste

vidmakthållas

så att svaga

kan förtrollas

folket ska

manipuleras

så att det kan

kontrolleras

likriktning är

ändamålet

därför vill jag

tända bålet

 

 

vi rationaliserar

våra egna strukturer

vill inte domineras

av galjonsfigurer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1179 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 18:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Vi manipuleras dagligen..
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP