Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

söker inte sitt bästa

utan andras:


inte för att framstå,

meriteras, som

kärleksfull


inför

andra.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 08:26



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant, Larz, den är som JESUS säger: så att den ena handen inte vet vad den andra gör; d.v.s. omedveten om sig själv. Tack för kommentaren!
2010-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Den är inte uppblåst, självgod. mallig och egenrättfärdig.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld