Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTKANTEN

 

höstkantens syrliga skärpa

jordig och mustig arom

höstkantens väg mot oktober

sommarens söta syndrom

sötman i höstkantens dofter

letar sig fram av och till

vågbrytardagar som plogar

söndag som ångar och vill

 

LARZ GUSTAFSSON 12/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-12 11:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En mycket fin dikt om hösten och sommaren som nu lämnas.
2010-09-14

  Stefan Viljehammar
Leve hösten...
2010-09-13

    ej medlem längre
tänk ...du får mig att tycka om hösten :-)
2010-09-13

    sajo
En härlig höstdag det varit
och vi till Torsångs café farit.

En vacker höstkant
det du skriver om är ju så sant

Applåder.
2010-09-12

  anits VIP
En vacker höstdikt
2010-09-12

  * MARY *
Hösten är nästan bäst !
2010-09-12

  Måna N. Berger
Det här har du fångat på kornet! Snyggt!
2010-09-12

  mare VIP
Låter härligt
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP