Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens skugga

I nattens djupblå skugga,
hörde jag kärlekens sång.
Såg dina ögon glittra i stjärnornas ljus och sång.
I nattens djupblå skugga,
en ny dag åter skall gry,,
där ingen vill någon illa,
och ingen behöver fly




Fri vers av Villemo
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-09-12 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Villemo
Villemo