Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Naken
Jag är rädd
Du ser inte mig

Rädslan tar över
Se mig då

Jag står vid din sida
Hjälp mig
Hör min ängslan
Den skriker

Hör min rädsla
Som en kniv
mot min strupe

Känslan av det kylliga egget
Mot min hals

Jag blundar hårt
Min älskade
Varför ser du mig inte?




Fri vers av MaliinM
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 22:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o väl förmedlad känsla
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

MaliinM