Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSTÅNDSTAGANDE

jag har ju inget att komma med

så jag kommer inte med

det är mitt slutgiltiga besked

och vad jag numera har för sed

fördärvets väg den är vid och bred

där vandrar raka led

där är man sin egen lyckas smed

och där vill jag inte ryckas med

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-13 20:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorglig och vemodig läsning
2010-09-13

  Mats Henricson
En vackert rimmad skildring av isolationismens svåra och tragiska vådor !
2010-09-13

  Måna N. Berger
Ord och inga visor, men lite sorgligt också..
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP