Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag…

Vara den jag är..
men
vem är jag…
innerst inuti.
Ärliga tankar
ger svar,
sanna svar..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 153 gånger
Publicerad 2010-09-13 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra