Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 Kor. 2:15-16 "Vi är en Kristi välluktande rökelse inför Gud, både bland dem som blir frälsta och bland dem som går förlorade. För de senare är vi en lukt från död till död. För de förra är vi en lukt från liv till liv."


Att sprida Kristusliv

kostar inte

pengar:


insamlade

offer.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-09-15 07:54



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant Larz! Men det står också skrivet, att bokstaven dödar, men Anden levandegör. Därför är, som jag ser det, "Kristusbrev", skrivna av Den levande Gudens Ande i människohjärtan, bästa evangelisationsmetoden: och mest ursprunglig.
2010-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Nej, men det kostar att trycka traktater, idka mötesverksamhet etc.
Visst. Jag vet. Man kan sprida kristusliv på annat sätt.
Men faktum kvarstår.
Såvida vi inte ska bo i jordkulor och äta bark.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld