Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattande buffel

I meditation kommer tankar likt bufflar

och betar på medvetandets äng

Den som då försöker knuffa eller slå bort

en buffel finner att det är löjligt roligt för buffeln

men hemskt frustrerande för den som försöker

bli av med den irriterande idisslaren

Låt hellre buffeln beta klart för att sedan lunka

vidare in i glömskans land

Snart växer fridens blommor på glädjens äng




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ska tänka på det
och ta på mig en
buffelduffel
nästa gång
jag mediterar
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP