Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strömavbrott,
pandemoniska höstlöv,
pressenningar av regn – å rusk, åh, morska män..




skala 9 -11, enligt beaufort - slit

 

 

andningen, i och ur spygatt – kallsup
all min sälta, långt upp och in över land

östan om sol

gjutna vildgäss ska rasa
kompassrosor, och fräsa
förbannelser – i fiskarens öga

västan om måne

slipad – mindre talför

klappra i alla stränga wirar, kasta trailerns sidokapell
ur hennes våta handskhänder – på hamnkajen, øra i norska østfold
kramar jeansen om höfterna, men

vad vet väl vindar om väder




Fri vers av wayward - taiga
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-14 11:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag tänker Tom Boreland fast med en annan pensel :)
2010-09-14

  Fredrik Stillesjö
Vinpinad berättelse, knottror på hud. Ja, vad vet väl vindar om väder? Samma eleganta gestaltning, som jag älskar. Tack wayward för läsupplevelsen. Hälsar vännen Fredrik
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga