Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD SKA MAN SÄGA?

vad ska man säga

ett fruset hjärta

när värmen kommer

från oväntat håll?

vad ska man säga

till starka känslor

som kräver att få spela

huvudroll?

 

 

jag måste tackla

ett tufft dilemma

där fakta talar

sitt tydliga språk

får inte vackla

vem ska bestämma?

Jesus är Herre

men räkna med bråk...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP