Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Jesu lärjunge

En ofullkomlig

Människa


som svarat Ja

på Jesu kallelse:


följ mig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 07:52



Bookmark and Share


  Ritva
ja,helt rätt! Bra!
2010-09-15

    Mymlan.
Det är verkligen både en trygghet och en frihet.
2010-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Märkligt att vissa ändå förväntar sig fullkomlighet av oss trots att de själva inte ens är omvända.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld