Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekivok höstbagatell...



Kyska läppars lek
kittlad av rodnande fjun
vid livets källa
pärlor glittrar saftig våt
äpplen är sensuella




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 11:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så klart
Du har rätt
och hur och vem
de bjuds av talar
också till en
på sitt sätt!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP