Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN SOM ÄR ÖVERALLT OCH INGENSTANS

kräftgången tar fart igen

i dödens spår

kommer ingenstans men

bara går och går

han söp bort ett företag

men klär sig snyggt

är det särskilt tryggt

i huset jack har byggt?

 

söker sig mot centrum

som han alltid gör

inte mycket annat här

att leva för

kanske något uns av

värdighet finns kvar

mitt i vardagslunken

på en trottoar

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 18:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ett uns av mänsklig värdighet finns alltid kvar, tror jag.
2010-09-16

  mare VIP
Sorgligt människoöde..
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP