Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOGNANDE INSIKT

värdefull lärdom

insikt ska mogna

endast de tappraste

kan förbli trogna

jag måste bli

mentalt stimulerad

annars blir jag

infantiliserad

 

mognande insikt

tukt och besinning

verklig förnöjsamhet

är en vinning

visdomens vittnesbörd

som en flamma

framtiden tillhör

återhållsamma

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-15 18:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kloka ord! Ävenså väl framförda.
2010-09-16

  mare VIP
Applåderar !!
2010-09-16

  queenia
tål att läsas och funderas över... vacker
2010-09-16

  anits VIP
Vackert rader som berör
2010-09-15

  Mats Henricson
Välskriven insiktsfullhet ! Briljant ! Bokmärkning !
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP