Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ars moriendi

Vad tycker du om mina ord? De som jag skriver ner för dig.
Orden jag varje natt förfinar, för att dina ögon ska hitta något vackert i det jag säger.




Fri vers av Charles Watts
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-15 23:12



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du fångar det tragiskt vackra bra här tycker jag.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Charles Watts