Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53:5 "Han var sårad för våra överträdelsers skull och slagen för våra missgärningars skull; straffet var lagt på honom, för att vi skulle få frid, och genom hans sår blir vi helade"


Visionen

Golgata värmeväxlare

till varje hem och

varje människa

i Sverige:


som byter orättfärdigheten

mot rättfärdigheten och

sjukdom mot hälsa


genom Jesu verk på

Golgata kors.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-09-25 10:21



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Helt utmärkt och träffsäkert beskrivet!
2010-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Där Jesus går in går djävulen ut.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld